Mijn Stad Mijn Dorp

De digitale beeldbank van Historische Vereniging OLD DEEP’N is per maart 2014 ondergebracht op de website  van “ Mijn Stad Mijn Dorp ” van het Historisch Centrum Overijssel te Zwolle.

De website  www.MijnStadMijnDorp.nl  is medio oktober 2021 geheel vernieuwd. ( MSMD )

De Fotogroep van OLD DEEP’N heeft ook de ‘links’ onder ” Beeldbank MSMD ” op deze website www.OldDeepn.nl aangepast, zodat u vanuit onze website de digitale gegevens van de ‘Deelnemer’ OLD DEEP’N – Diepenheim makkelijker kunt vinden op de website MijnStadMijnDorp.

MijnStadMijnDorp is een project van Collectie Overijssel en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.
Het platform bestaat uit de website MijnStadMijnDorp, het collectiebeheersysteem OpenAtlantis MSMD (DEVENTit), het Historisch Tijdschrift Overijssel en het deelnemersnetwerk.

Opmerkingen bij gebruik van MijnStadMijnDorp:

Het  ‘zoekvenster’ in de groene MSMD menubalk geeft altijd alle resultaten, gevonden op het gehele MijnStadMijnDorp van de provincie Overijssel.

Wanneer u gebruik maakt van de speciale knoppen onder Beeldbank MSMD op deze website van OLD DEEP’N -, en op MSMD verder wilt zoeken dan kan dat bij de blauwe knop [ Open zoeken+ ] aan de linkerkant of ” Uitgebreid zoeken ” via de Meer – ( MENU knop).
Bij de uitgebreide zoekmogelijkheden blijven de laatst ingestelde waarden  ( o.a. deelnemer: OLD DEEP’N – Diepenheim ) zichtbaar en ook weer bruikbaar.

Wanneer u wel wilt zoeken op geheel MijnStadMijnDorp of bij andere deelnemers, dan kunt u altijd op het MSMD logo linksboven klikken om direct naar de homepage van MSMD – Overijssel te gaan.

De komende tijd zullen er door Collectie Overijssel ( voorheen HCO – Historisch Centrum Overijssel ), DEVENTit en anderen nog regelmatig aanpassingen worden gedaan om een mooie en goed werkende website te krijgen.