Mijn Stad Mijn Dorp

De website  www.MijnStadMijnDorp.nl  is in 2021 vernieuwd. ( MSMD )

De Fotogroep van OLD DEEP’N heeft de ‘links’ onder ” Beeldbank MSMD ” op de website www.OldDeepn.nl aangepast, zodat u vanuit onze website de digitale gegevens van de ‘Deelnemer’ OLD DEEP’N – Diepenheim makkelijker kunt vinden op de website MijnStadMijnDorp.

MijnStadMijnDorp is een project van Collectie Overijssel en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.
Het platform bestaat uit de website MijnStadMijnDorp, het collectiebeheersysteem OpenAtlantis MSMD (DEVENTit), het Historisch Tijdschrift Overijssel en het deelnemersnetwerk.

Opmerkingen bij gebruik van MijnStadMijnDorp:

Het  ‘zoekvenster’ in de groene MSMD menubalk geeft altijd alle resultaten, gevonden op het gehele MijnStadMijnDorp van de provincie Overijssel.

Wanneer u gebruik maakt van de speciale knoppen onder Beeldbank MSMD op de website van OLD DEEP’N -, en op MSMD verder wilt zoeken dan kan dat bij de blauwe knop [ Open zoeken+ ] aan de linkerkant of ” Uitgebreid zoeken ” via de Meer – ( MENU knop).
Bij de uitgebreide zoekmogelijkheden blijven de laatst ingestelde waarden  ( o.a. deelnemer: OLD DEEP’N – Diepenheim ) zichtbaar en ook weer bruikbaar.

Wanneer u wel wilt zoeken op geheel MijnStadMijnDorp of bij andere deelnemers, dan kunt u altijd op het MSMD logo linksboven klikken om direct naar de homepage van MSMD – Overijssel te gaan.

Er zullen door Collectie Overijssel, DEVENTit en anderen nog regelmatig aanpassingen worden gedaan om een mooie en goed werkende website te krijgen.