Rondleiding Nijenhuis voor leden van Old Deep’n op 19 september 2015

Geachte leden en donateurs

Dankzij de welwillende medewerking van de bewoners/eigenaren van kasteel Nijenhuis, hebben we deze interessante activiteit inmiddels voor de vierde keer op het programma staan. Speciaal voor leden en donateurs van de Historische Vereniging Old Deep’n verzorgt de familie Schimmelpenninck een rondleiding door het museale gedeelte van het kasteel en door de prachtige tuinen.

Datum:         zaterdag 19 september 2015

Tijd:              aanvang 10.30 uur, einde plm. 12.30 uur

Kosten:         voor leden € 5,– , voor donateurs €  7,50 per persoon


Het Nijenhuis anno 1827

Aangezien er per zaterdag maximaal 30 personen deel kunnen nemen, werken we met een intekenlijst (plaatsing op volgorde). Aanmelden kan bij ons bestuurslid mevrouw Gerrie Bos, via het telefoonnummer 351597 of via haar e-mailadres gerriebos42@gmail.com  Zij zal u vervolgens meedelen of u geplaatst bent.

Betalen graag aan onze penningmeester, voor aanvang van de rondleiding tijdens een kop koffie of thee in de oude keuken in het souterrain.

De toegang tot het museale gedeelte is via de brug aan de zijkant van het huis, te bereiken via het pad langs het water achter het rechter bouwhuis. Daar achter de timmerwerkplaats kunt u eventueel ook uw auto of fiets parkeren.

Ongetwijfeld opnieuw een interessante morgen!